Буде геніальна: Жіночі імена, серед власниць яких найбільше розумниць

Назвіть одним з них свою дочку

Як корабель назвеш, так він і попливе. Прикмета, яка точно обґрунтована, згадайте лише, де російське судно «Москва». Тож ім’я, яке ви оберете для своєї дитини, точно вплине на її долю. Наприклад, є низка жіночих імен, володарки яких найчастіше мають високі інтелектуальні досягнення.

Ольга

Перекласти це ім'я можна як «свята жінка», і Ольга за життя виправдає це неодноразово. Любов до цифр і точних наук прокинеться в Ользі практично відразу. Жінка з цим ім'ям не тільки володіє інтуїцією, яка допомагає завжди знайти правильне рішення навіть найскладнішої задачі, а й гострим розумом. Оля може бути досить прямолінійна і критична у своїх судженнях, але в колективі все одно її люблять за неординарні здібності.

Тетяна

Тетяна завжди твердо знає, чого хоче, тому завжди знайде безпрограшний варіант. Вона має схильність до творчості, високий інтелект і вміння докопуватися до самої суті. Їй подобається складати музику, писати вірші або прозу, з Тані може вийти чудова художниця або жінка-вчений. А може, і все відразу, якщо залишиться час розвивати всі численні таланти.

Зінаїда

З жінки з ім'ям Зінаїда може вийти відмінний фахівець в будь-якій сфері. У дитинстві дівчинка з цим ім'ям може здаватися трохи замкнутою і менш товариською, ніж інші діти. А все через світи, які Зінаїда будує у себе в уяві. Уміння придумувати щось нове, що вказує на високий інтелект, в юнацтві допоможе знайти покликання.

Євгенія

«Благородна» Євгенія — саме так перекладається це ім'я, теж з ранніх років радує батьків тямущістю. Відмінною рисою жінки з цим ім'ям можна назвати відсутність авторитетів. Євгенія настільки розумна, що без допомоги дорослих може визначитися з життєвим шляхом, розставивши правильно пріоритети. Цілеспрямована, в міру вперта і не визнає поразок.

Ірина

У перекладі з грецької мови Ірина означає «дарує мир і спокій» — це життєрадісна і позитивна жінка. Якщо досі гадаєте, як назвати дівчинку, придивіться до цього імені. Іра виявиться життєрадісною і позитивною жінкою, коли виросте. Природна мудрість допоможе їй не помилитися при виборі партнера, а виховання дітей стане віддушиною. Ірина звідкись знає про все, за що користується популярністю серед колег і друзів. Вона працьовита і лояльна, не стане зайвий раз сперечатися або ризикувати.

Джерело: Ukr.Media.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень