Три способи перевірити, чи вас не зурочили

Часто люди відчувають шкідливий вплив

Кожну людину можуть зурочити. Часто у людей наступає ніби чорна смуга, якій немає ні кінця ні краю. Окрім буденних справ, погіршується і стан здоров’я. Тож езотерики кажуть, що це може трапитися, коли людину зурочили.

Перевірити, чи вас не зурочили, можна трьома способами. Всі вони полягають в тому, щоб виявити чужу негативну енергетику, яка впливає на вас і робить з кожним днем ​​все слабшими.

Спосіб №1

Візьміть склянку з водою і сире куряче яйце. Обережно розбийте яйце і вилийте його в склянку. Жовток повинен бути обов’язково цілим. Після цього опустіть голову так, щоб підборіддя доторкалось грудей. Стакан прикладіть на тім’я і тримайте його в такому положенні приблизно хвилини три. Намагайтеся весь цей час не рухатися. Після цього зніміть склянку й уважно подивіться, що сталося з яйцем.

  • Якщо вода як і раніше чиста і прозора, а жовток залишився в білку, а білок схожий на купку, то на вас не зурочили.
  • Якщо жовток цілий, а білок розвалився на кілька частин і утворилися ніби нитки, то на вас є незначний негативний вплив. Часто він направлений на те, щоб зіпсувати стосунки у родині.
  • Якщо білок розпався на кілька ниток, на яких чітко простежуються бульбашки, то вас зурочив професіонал.
  • Якщо на нитках білка або на жовтку ви бачите не тільки білі бульбашки, а й чорні цятки, то це є ознакою сильних вроків, для яких використали землю з кладовища. Часто так намагаються звести людину зі світу.

Спосіб №2

Візьміть склянку з водою і три сірники. Запаліть сірники і дайте їм повністю прогоріти. Потім киньте їх по черзі в воду і спостерігайте за тим, що буде.

  • Якщо всі сірники не тонуть, значить все добре.
  • Якщо вони встали вертикально у воді, це означає, що вас зурочили.
  • Якщо все сірники впали на дно, вам потрібно негайно звернутися за допомогою, аби врятувати своє життя і добробут.

Спосіб №3

Трапляється, що через одного члена сім’ї, якого зурочили, страждають всі його родичі, що живуть з ним під одним дахом. Для того, щоб дізнатися, на кого саме наклали прокляття, необхідно в кожній кімнаті поставити букет звіробою.

У чиїй кімнаті звіробій зів’яне швидше за всіх, на тій людині й прокляття.

Джерело: filizhankakavu

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень