Чоловічі імена, які приносять суцільні негаразди

І це не стільки доля, як особливості характеру

Герман 

З латинської перекладається як рідний, але направду ім'я важке. Германи безпринципні та егоїстичний, жорсткість його характеру межує з жорстокістю. Йому не просто заводити друзів та кохану людину. Свій поганий настрій Герман виливає на найближчих, і особливо на батьках. 

Тарас 

Прекрасне ім'я, яке часто ототожнюють з Шевченком. А вже його долю точно простою не назвеш. У перекладі з грецького ім'я означає «бунтар», і бунтівний дух у Тарасика помітний з пелюшок. Хлопчик виявляє бунтарство в усьому, тим самим шкодить навколишнім, й собі самому. Тарас вразливий, оскільки вкрай самолюбний.

Борис

У перекладі зі старослов'янського ім'я означає «борець». Труднощі та перешкоди супроводжують Бориса скрізь. Йому доводиться долати масу перешкод і отримати щось просто так у нього не виходить. Борис надмірно емоційний, тому важко переживає кожен свій промах, чого б це не стосувалося. 

Анатолій

У перекладі з давньогрецької означає «східний». Зазвичай Толік не вирізняється міцним здоров'ям, і в дорослому віці набуває купу хронічних хвороб. Анатолій схильний до залежностей - алкоголю або наркотиків, азартних ігор та жінок. Як правило, Анатолій одружується з деспотичною жінкою і стає підкаблучником. Або ж буде одружуватися доти, доки не знайде монстра, якому скориться. 

Сергій

Це товариські чоловіки, вони обожнюють спілкування. Сергій обожнює бути у центрі уваги, але це спонукає його до необдуманих вчинків. Він може хитрувати. Йому важлива дружба, це відвертає його від намірів робити капості.  

Вадим

Вадим – фаталіст, із великою кількістю внутрішньої енергії, її вихід  на зовні відбувається через неспокійну поведінку. Вадими дуже азартні, нерідко болісно захоплені картами, грою в рулетку, часто невиправдано ризикують. Вадима важливо привчати до відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень