Японці визначають характер за групою крові. Перевірте, що розкаже ваша

Люди вірять, що перш ніж заводити професійні, а тип паче особисті стосунки, краще знати, з ким маєш справу

1 група

Стихія - вогонь. У всьому, за що б ці люди не бралися, вони прагнуть стати лідерами. Енергійність, впевненість у власних силах і навіть інколи імпульсивність робить їх привабливими. Їм вірять й за ними йдуть.

2 група

Стихія – повітря. Це справді легкі й емоційні люди. З ними легко спілкуватися, адже навколо них завжди позитив. Честь та обов’язок для них - не порожні слова, тож вони справжні борці за справедливість й готові захищати слабших.

3 група

Стихія – земля. Надійні й раціональні особистості, з ними справді як за стіною. Люблять філософські розмови, але при цьому обирають таку роботу, щоб якомога менше контактувати з іншими людьми. Їм комфортно на самоті.

4 група

Стихія – вода. Яскраві й непередбачувані особистості. Зовні вони здаються стриманими й спокійними, але будьте певні всередині вирує буревій. Вони приязні, але різкуваті у висловлюваннях. Готові допомогти тим, хто в біді, але й вимогливі до тих, хто відверто не дотягує їх рівня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень