Як виглядає персональний рай кожного зі знаків Зодіаку

Всі ми там будемо і, бажано, в хорошій компанії

СТРІЛЬЦІ

Повний рейв та рок-н-рол. Це буде формат openair фестивалю, але відповідно до смаків Стрільця. Коли вже цей знак опинився в умовах веселощів, то вже ніяких обмежень для нього бути не повинно.

СКОРПІОНИ

Це єдиний знак Зодіаку, який потрапив у класичний рай. Ну, такий як всі його уявляють – люди в білих одежах, янголи та хмаринки. Так склалося, адже Скорпіону цікаво, як швидко це оточення потрапить під його вплив, притягне котли, дрова і чортів з батогами.

ТЕРЕЗИ

Терези потраплять у рай з ельфами. Люди для них недостатньо прекрасні. Інша справа – мудрі, прекрасні ельфи, які живуть у повній гармонії з природою. Ще й добре знаються на вині, тож це – чи не найкраща компанія для Терезів.

ДІВИ

Це буде безкрайня ферма у горах. Діва прокидатиметься з першими півнями, гулятиме з коровами та ходитиме на риболовлю до кришталево чистого озера. Влітку збиратиме суниці, а взимку годуватиме птахів. Вони облаштують затишну майстерню, де творитимуть для душі, але за шторами сховають невеличку рушницю. Бо чого вже там….

ЛЕВИ

Леви до раю взагалі не потраплять. Це для звичайних людей, а Леви не такі. Вони очолять персональний Олімп, де будуть царювати серед найрозумніших і найпрекрасніших. Ну, а щоб геть не нудитися, пустять до себе обраних, які приносили найкращі дари.

РАКИ

Їхній рай виглядатиме як покращена версія реального життя. Все те саме, тільки погода зажди хороша, ліміти на кредитках не вичерпуються, а котики справно ходять у лоток. Але головне - тут буде вічність і Раки нарешті все встигатимуть: й хату побудувати, і дерево посадити, а заразом може й книгу написати.

БЛИЗНЯТА

З великою ймовірністю їхній рай виглядатиме як найкрутіше рок-кафе. Вони сидітимуть годинами на концертах Курта Кобейна, говоритимуть з Джимом Моррісоном. Співатимуть караоке з Еммі Вайнхаус. Хоча, відверто, Близнятам тут не місце, їм давно перевалило за 90.

ТЕЛЬЦІ

Це буде великий маєток з шикарним садочком, де й абрикоси, і виноград, і обов’язково трошки сосен, а біля озера шикарні верби. А на озері обов’язково лебеді, маленькі козенята гуляють по молодій травичці. Так мило, що Тельцям ставатиме аж нудно. Але сили небесні невдовзі відправлять їм другу половинку. Ну, треба ж на когось емоції витрачати.

ОВНИ

Овнам не потрібен персональний рай. Це вічний воїн, який щодня вбиратиметься у форму, братиметься за зброю й з побратимами кидатиметься у бій рубити голови ворогам. Ввечері біля вогню вони святкуватимуть перемогу, а зранку все повторюватиметься по колу. Це найщасливіший день бабака для Овнів.

РИБИ

Це буде не просто рай, а кіно. Риба тут буде головним актором, режисером й продюсером. А у кінозалі сидітимуть вороги, яким нічого не лишилося, лише вічно спостерігати за такою зіркою й давитися попкорном.

ВОДОЛІЇ

З найбільшою імовірністю Водолії опиняться на тропічному острові. Тут житимуть котики, песики та пара-трійка персональних рабів, які робитимуть усе для безтурботного життя Водолія. Але це триватиме недовго, Водолій надто швидко знудиться від ідилії. Тож невдовзі він вскочить у колесо Сансари, а там… вже як пощастить з рівнем складності.

КОЗОРОГИ

Цим зіркам, певно, і рай не потрібен. Це єдиний знак Зодіаку, що спромігся влаштувати собі персональний рай ще за життя. Тож опиняться Козороги у нескінченній бібліотеці, де зібрано найкращі книги, відомі людству. У зручному кріслі можна буде пити чай, насолоджуватися гармонією і час від часу давати прочуханку рідним, які топчуться за дверима й заважають Козорогу відпочивати.

Зауважимо!

Це просто жарт. Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень