У 4 знаків Зодіаку все налагодиться у житті ще до кінця листопада

Будуть і гроші, і визнання, і любов, і нові горизонти

Неймовірне везіння спіткає чотири знаки Зодіаку цього місяця. Кого саме, розповів відомий астролог Влад Росс. Каже, у листопаді цим щасливчикам варто чекати на вкрай несподіваний успіх і фінансовий прибуток

ОВЕН

У листопаді 2022 року перед Овном гостро постануть питання особистих фінансів, інвестицій, страховок, податків, кредитів. Можуть з'явитися зайві витрати, причому абсолютно несподівано і незаплановано. Тому не слід тринькати гроші, краще завести фінансову «подушку безпеки», яку можна буде за необхідності спокійно використовувати.

У першій половині листопада практично всі фінансові ризики були невиправданими.  Зате у другій половині місяця для Овна складеться пречудова ситуація, особливо для вирішення фінансових питань.

Не виключено, що в цей час Овен отримає подарунок, приємний сюрприз або стане отримувати більший прибуток. Можливості Овна можуть стати по-справжньому вражаючими.

Якщо до середини листопада в Овна все було дуже складно, він міг потрапити у фінансову яму, то після 15 листопада він уже почав вибиратися із цієї ями, причому досить швидко: незабаром для нього знайдеться і нова робота, і додатковий заробіток. Особливо вдалими будуть проєкти з іноземцями.

Після 20 листопада, попри статичність Юпітера, в Овна з'явиться бажання відправитися в подорож або почати щось вивчати, каже астролог. І все це уже невдовзі принесе Овну свої плоди.

СКОРПІОН

Листопад-2022 для представників цього знака буде під великим жирним плюсом. Будь-які трансформаційні кризи Скорпіон в цьому місяці буде переживати з успіхом.

Зараз цей знак відчуває гостре бажання що-небудь змінити всередині себе. І не варто себе у цьому обмежувати - якщо раптом щось і піде не за планом, виправити це буде геть не складно. Це прекрасна можливість для Скорпіона щось кардинально змінити у своєму житті.

Оточуючі можуть втрутитися у процес трансформації особистості Скорпіона своїми діями, поведінкою чи відношенням до них. Тому зараз слід бути обережнішими у спілкуванні, застерігає астролог.

Важливо звернути увагу на події кінця жовтня і першої половини листопада – вони можуть бути важливими і значущими для всього життя Скорпіона і нададуть свій вплив на найближчі 5-10 років. Згадайте цей період і добре все обміркуйте.

У другій половині листопада настрій Скорпіона набагато покращиться. На нього проллється фінансовий дощ, можливий великий фінансовий прибуток, премія, а ще можуть з'явитися нові джерела доходів. Можна буде зробити вигідну покупку. У 20-х числах листопада можна навіть зіграти у лотерею - є шанс зірвати чималий куш.

КОЗОРІГ

На початку місяця Козоріг відчував себе трохи осторонь від інших людей. Його могли не підтримати в якихось важливих рішеннях і питаннях, але він все одно наполягав на своєму, завдяки чому вже в другій половині місяця зможе докорінно змінити ситуацію.

Для нього листопад буде дуже стабільним місяцем.

- Є ймовірність, що відносини Козорога з друзями і однодумцями пройдуть через кризи. Може змінитися ставлення до когось із близьких людей, або друзі Козорога почнуть його дратувати, і він більше не захоче з ними спілкуватися. Є чималий ризик втратити друзів і розлучитися з людьми з оточення, - зазначив Влад Росс.

У другій половині листопада представники цього знака будуть більше часу проводити на самоті. З’явиться велике бажання усамітнитися, залишитися один на один зі своїми думками. Також можлива далека успішна грандіозна кар'єрна поїздка, яка може підняти Козорога на новий рівень.

Загалом це гарний час для різних духовних практик, медитації та заглиблення у психологію.

РИБИ

Риби стануть одними зі щасливчиків листопада-2022. Цей місяць може принести їм безліч роздумів про життя, свою долю і глобальні питання людства. Вони стануть більше замислюватися про свій шлях і цілі, активніше спілкуватися і ділитися своїми думками.

У цей час у них можуть змінитися ідеали та цінності, а те, що раніше здавалося непотрібним і на що риби не звертали уваги, може набути в їхніх очах велику цінність, каже астролог.

У листопаді у Риб може з'явитися потреба у нових знаннях і нових враженнях. Однак краще не робити різких кроків. Не варто імпульсивно купувати «квиток в один кінець», слід все ретельно обміркувати.

У другій половині місяця на цей знак Зодіаку чекатимуть успіхи у роботі. Їм доведеться багато обговорювати поточні питання і завдання. Цей час сприятливий для спонсорської підтримки та партнерства. Добре складатимуться стосунки із начальством і колегами. Риби навіть можуть отримати надбавку до зарплати. Саме зараз можна обговорювати майбутні стратегії розвитку компанії. Це непоганий час для переговорів про підвищення, дрібних поїздок і відряджень по важливих, але рутинних справах.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень