Дихайте і худніть: спеціальна техніка дихання дозволяє зменшити живіт без складних вправ

Дихайте і повторюйте цей секретний звук

Для того, щоб опрацювати прес і зменшити розмір живота, не обов'язково ставати фітнес-маніяком. Існують спеціальні техніки дихання, що впливають на тіло не менш ефективно, ніж популярні вправи.

Давайте будемо чесними: мало хто з нас задоволений своєю формою живота. При цьому мало хто починає щось робити, щоб це виправити: адже вважається, що тренування для галузі преса не тільки дуже складні, але ще й підступні — і можуть збільшити об'єм талії. До того ж багатьох жінок зупиняє післяпологовий діастаз — у такій ситуації більшість вправ для преса категорично заборонена.

Втім, відмовки можна знайти завжди. А ось зайнятися проблемою можна навіть без спорту — навчившись правильно дихати животом.

Існують спеціальні методики дихання, які дозволяють глибше опрацьовувати м'язи преса — як за класичних вправ, так і без фізичних навантажень, у будь-який зручний момент дня.

Щоб посилити навантаження на м'язи живота, спробуйте при видиху вимовляти звук «ссс», що шипить.

 

Повільно, уважно, і відчуваючи, як це створює напругу в животі.

Такий простий трюк дозволяє краще напружувати діафрагму — важливий елемент м'язів черевного преса. Контроль над діафрагмою дозволяє позбутися виступаючого живота.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень