7 вправ для схуднення при вазі 80 кг+: тренування в стилі «Зважені та щасливі» (ВІДЕО)

Такий комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах чудово підійде для людей, які починають шлях до тіла своєї мрії

Багатьом досить важко розпочати свій шлях до схуднення, якщо людина має досить великий об’єм зайвої ваги. Тому фітнес тренерка Аніта Луценко показала прості вправи для схуднення для повних, з яких буде ідеально починати шлях до тіла своєї мрії.

Така зарядка нескладна, частина вправ взагалі виконується, сидячи на стільці. Тому це ідеальний варіант, якщо ви лише починаєте виконувати якісь вправи і шукаєте початковий комплекс вправ для схуднення всього тіла.

За словами тренерки, потрібно виконувати цей комплекс вправ щодня упродовж місяця, а після цього можна переходити до складніших комплексів.

Вона наголосила, що найголовніше завдання – розпочати, а мотивація часто приходить під час тренування.Також вона додала, що така зарядка допоможе не лише для схуднення, а й для збереження свого здоров’я.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень