Секрети схуднення китаянок: швидко і переважно без стресу

Деякі методи уже добре відомі в Європі

Зменшити споживання вуглеводів

Найпростіше відмовитися від локшини та рису. Це мінімальний стрес для організму, адже необхідні вуглеводи китаянки отримують з овочами та м’ясом. 

Зменшення кількості їжі 

Китаянки або частіше їдять маленькими порціями, або відмовляються від їжі в певний час доби. Наприклад, у європейок поширений спосіб відмови від їжі після 6 вечора, а ось китаянки, які дотримуються такого правила, не їдять після обіду (в Піднебесній обідають зазвичай опівдні). 

Популярні у Китаї монодієти, коли впродовж дня дівчата п'ють тільки чай. Але таку дієту не практикують довше 3 днів. 

Йога

Йога допомагає схудненню, але тільки якщо займатися регулярно. Заняття на тренажерах чи їзду на велосипедах у Китаї намагаються виключити. Серед китаянок не дуже популярні накачані ноги.

Акупунктура

Це традиційна китайська медицина. Цей метод діє швидко і ефективно, але при цьому повністю безпечний. Голки розміщуються в певних точках, які розташовані на перетині головних енергетичних каналів, які протікають по всьому організму. Процедура триває на мене 30 хвилин. Але зміни можна помітити вже після першого разу. 

Масаж

Вага після акупунктури може піти досить швидко, тому китаянки, щоб закріпити результат, використовують масаж. Він також бореться з обвисанням шкіри. Правильний масаж може побудувати гарний рельєф тіла, але використовувати його потрібно лише з акупунктурою, щоб добитися результату.

Чай

Особливо популярні спеціальні зміксовані композиції для схуднення, які допомагають позбутися зайвої рідини й виводять токсини. Сучасні чаї мають м'яку дію, але ефект від них довгостроковий.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень