Постійне бажання перекусити може свідчити про хвороби, і лікарі пояснили, які саме

Це допоможе вчасно запобігти проблемам

Постійне бажання перекусити смачненьким може свідчити про проблеми зі здоров’ям. Таке бажання може з’явитися через порушення режиму харчування, захворювання щитоподібної залози, проблеми зі сном та через зневоднення організму.

Людина може вживати багато солодкого чи борошняних виробів, насичення яких швидко минає і бажання перекусити з'являється знову і знову. Якщо порушені функції щитоподібної залози, організм також може потребувати додаткової енергії.

Неправильний сон чи його нестача також провокують це. Кортизол, замість того, щоб знижуватися, залишається надовго і стимулює до пошуку високоенергетичної їжі. Людина починає заїдати стрес, - пояснюють експерти.

Також експерт зазначила, що людина може сплутати почуття голоду зі спрагою. У цьому випадку, за словами лікаря, є великий ризик набору зайвої ваги, тому у разі виявлення таких відхилень необхідно звернутися до лікаря.

Якщо людина п'є мало води, то треба негайно почати вживати її більше і регулярно. Дати собі час, аби відчути, чи минає голод після насичення організму водою. Якщо є проблеми із щитоподібною залозою, то слід здати аналізи та з'ясувати, як там справи. Якщо людина не висипається, то налагодити режим сну, - пояснюють фахівці.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень