Звичка під час їжі, через яку ми набираємо зайву вагу

Від цього залежить ще й наше самопочуття

Проблема наших днів – брак часу. На себе, своє хобі, на сім’ю, і навіть на їжу. Ми звикли робити 100500 справ одночасно, і коли їмо – дивимося телевізор, гортаємо стрічку новин або взагалі їмо на ходу.

Однак найкращий варіант для здорової трапези — сконцентруватися безпосередньо на прийманні їжі.

Наше тіло працює таким чином, що будь-який подразник під час їди обов'язково перетягне увагу на себе. Є так званий ефект попкорну. Коли під час перегляду цікавого фільму можна з’їсти цілу пачку чипсів і навіть не помітити, як це сталося. Батьки таке практикують з вередливими малюками, які не хочуть їсти: вмикають мультфільм і малеча їсть навіть те, що не планувала.

Проте за таких обставин людина не розуміє, що саме вона їсть, а це однаково шкодить організму незалежно від віку.

Щоб процес травлення в нашому тілі працював як годинник, організм повинен виділяти ферменти та шлунковий сік. Це можливо тільки в тому випадку, якщо ви сконцентровані на їжі.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень