Вбивці молодості: продукти, про які треба забути після 40

Шкіра подякує, а організм потішить гнучкістю та міцним здоров’ям

Відображення в дзеркалі може злякати. Особливо, якщо весь час безконтрольно їсти непотріб. І йдеться не тільки про зайву вагу, а загалом про пригнічений, втомлений, нездоровий вигляд.

Лікарі радять після 40 років ретельно переглянути раціон. І передусім йдеться про продукти, які містять прихований цукор:

  • Каші швидкого приготування
  • Білий хліб
  • Йогурти з наповнювачем
  • Кетчупи й магазинні соуси
  • Соки у пакетах
  • Фітнес батончики

У групі ризику і продукт, який більшість вважають цілком безпечним і здоровою альтернативою хліба – дієтичні хлібці. Переважно їх роблять з використанням рафінованих жирів, тож вони містять багато зайвого рисового крохмалю.

Обережніше з консервами. Усе через вміст консервантів та непотрібних жирів. Вони буквально крадуть енергію.

А ще доведеться попрощатися з сіллю і продуктами з її високим вмістом: снеками, копченими продуктами, сиром та горішками (солоними горішками). Надлишкова сіль може призвести до інсульту та інших проблем з мозком.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень