Застаріла краса: Ботулін та інші процедури, які краще вже не робити

Йдеться про салонний догляд

Чимало б'юті-процедур, які були ще на вершині популярності років 5 тому, на сьогодні уже вважаються вкрай застарілими. Їм на заміну прийшли або їх сучасні замінники, або й технологія виконання змінилася докорінно.

Масаж обличчя та міостимуляція 

Обидві методики спрямовані на покращення кровообігу, сприяють відновленню здорового кольору обличчя. Для отримання стійкого результату необхідно пройти курс процедур. Але при цьому ефект омолодження - мінімальний.

Сьогодні перевагу надають сучаснішим процедурам омолодження - ін'єкційним та апаратним, які покращують якість шкіри завдяки зволоженню та ущільнення тканин і які працюють зі зморшками.

Мезотерапія

Це ін'єкційна процедура, під шкіру вводять спеціальні коктейлі з активними компонентами. Залежно від показань дерматокосметолог підбирає певний склад мезотерапевтичного коктейлю, який допоможе з пігментацією, куперозом, розширеними порами та іншими негараздами. Сюди ж відносять і застосування лімфодренажних коктейлів. Хоч й не надовго, але це може підтягнути овал обличчя. 

Мезотерапія  розрахована на тривалий курс. Сьогодні ж більшість клієнтів не мають на це ні часу, ні можливості.

Люди прагнуть швидкого ефекту, тому зараз більш популярною є  біоревіталізації та біорепарації.

Фруктові пілінги

Сьогодні звичайні пілінги фруктовими кислотами також починають поступатися місцем комбінованим препаратам. Як правило, комбіновані пілінги поєднують кілька варіантів, як, наприклад, апаратний та механічний або апаратний та ензимний  пілінг (дбайливе очищення шкіри завдяки включенню до складу препарату спеціальних біокаталізаторів). 

Комбіновані пілінги використовуються з урахуванням індивідуальних показань пацієнта. Відрізняються мінімальною реабілітацією та не потрібно багато процедур.

Звичні процедури догляду 

Доглядові процедури, що включають очищення, масаж, маски сьогодні перейшли в категорію спа-процедур і застосовуються більше для відпочинку, ніж для догляду за шкірою. До того ж багатий асортимент масок в магазинах дає можливість людям самостійно проводити подібні процедури вдома.

Тим більше ціни на подібні продукти цілком демократичні, а вибір справді величезний.

Кавітація

Кавітація – це ультразвукова процедура, фактично безопераційна ліпосакція. Її використовують на тілі, але й можна застосовувати на обличчі. Процедура має мінуси:

  • вона підвищує ризик появи пігментації на обличчі;
  • не підходить людям із захворюваннями нирок;
  • малоефективна для людей з зайвою вагою;
  • може призводити до опіків, зневоднення, місцевих запальних реакцій.

Сьогодні частіше використовують фокусований ультразвук, який дає відмінні результати омолодження, ущільнення та ліфтингу тканин. Саме такий ультразвук допомагає проводити апаратний SMAS-ліфтинг обличчя.

Ботулінотерапія

Ботулінотерапія і сьогодні є процедурою №1 для омолодження особи. Але змінилася техніка ін'єкцій. Зараз застосовують ботулотоксин «FullFace» — на все лице та шию. Раніше препарати на основі ботулінічного токсину застосовували лише для корекції верхньої третини обличчя.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень