О котрій годині треба вечеряти, аби не набирати вагу: сідайте за стіл тільки в цей час

Забудьте про правило про те, що після 18:00 їсти не можна

Давно знайоме всім правило про те, що після 18 години не можна їсти, якщо хочеш зберегти плоский живіт і круті стегна, можна сміливо забути. Нарешті лікарі-гастроентерологи та дієтологи дозволили людям, які працюють, їсти не перед виходом з офісу, а вдома — в комфортній обстановці і на улюбленій кухні.

Згідно з останніми науковими даними, зберегти фігуру вдасться навіть у тих, хто любить вечеряти, дочекавшись дітей-школярів, що повертаються після занять у другій зміні в районі 19-ї години.

Вчені проводили багато досліджень, намагаючись визначити ідеальний час для останнього приймання їжі, і знайшли його. Якщо хочеться і поїсти ситно, і фігуру зберегти, то оптимально сідати за стіл у районі 19-19.30 години.

При цьому важливо дотримуватися всіх рекомендацій щодо правильного харчування — не їсти жирного, солоного і гострого на ніч, кажуть лікарі-дієтологи.

А що у вас у тарілці?

Експерти акцентують, що кількість і склад їжі, запропонованої на вечерю, не менш важливі, ніж час підходу до столу.

Зокрема, дієтологи рекомендують обирати тільки дієтичні продукти з мінімальною присутністю в них солі та спецій.

Найкращі варіанти для вечірнього приймання їжі — відварне м'ясо, запечена в духовці риба, овочі, приготовані на пару. А ось від борошняних страв, солодощів і калорійних каш краще відмовитися. Така їжа точно «прилипне» до живота і боків, швидко перетворивши вас на колобка.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень