Лінивий плов на сковорідці. Рис виходить ароматним, розсипчастим та дуже смачним!
Мінімум зусиль – максимум результату
Пропонуємо вам приготувати плов новим способом – не у казані, а у сковорідці.
Рис виходить ароматним, розсипчастим і смачним, м’ясо соковитим і м’яким.
Інгредієнти:
- рис – 200 г
- вода – 400 г
- м’ясо свинина – 500 г
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- соус (кетчуп) – 2 ст. л.
- сіль – на смак
- перець перцевий – 1/4 ч. л.
- паприка – 2 ст. л. без гірки
- часник – 1 головка
Нарізаємо на квадратики м’ясо свинини та обжарюємо його на олії на середньому вогні до того часу, поки не випарується уся вода. Приблизно 10-15 хвилин.
Тоді нарізаємо невеликими шматочками моркву та цибулю, додаємо до м’яса. Обжарюємо все 6-7 хвилин. Додаємо спеції, кетчуп і добре перемішуємо.
Рис добре промиваємо та додаємо у сковорідку. Головку часнику очищаємо від шкірки та обрізаємо верхівку, кладемо посередині сковорідки, заливаємо водою, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою.
Вода має повністю випаруватись, рис має бути розсипчастим. Готувати приблизно 40 хвилин.
Рис з м’ясом готовий, смачного!
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ