100-метровий перехід для ветеранів війни будують у Клеванському госпіталі (ФОТО)

Роботи напередодні проінспектував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

У Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, що у Клевані, тривають будівельні роботи. Там почали зводити спеціальний перехід між лікувальним та фізіотерапевтичним корпусами.

Сучасний та комфортний перехід матиме 2 поверхи, а його загальна протяжність становитиме майже 100 метрів, повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

– Минулого року під час приїзду президента України Володимира Зеленського на Рівненщину керівництво закладу звернулося із пропозицією побудови спеціального переходу.

 

Адже у зимовий період складно і небезпечно переміщатися корпусами після процедур. До того ж, пацієнтам з інвалідністю це створювало додаткові незручності, - зауважує очільник краю.

Новозбудований перехід дозволить пацієнтам безперешкодно переміщатися між корпусами. Крім того, значно покращить надання медичної, фізичної та психологічної реабілітації учасникам бойових дій, запевняють в облдержадміністрації.

Варто зазначити, що роботи проводять у межах президентського проєкту «Велике будівництво», а перехід має з’явитися до 30-річчя Незалежності України.

На реконструкцію будівлі виділили майже 25 млн грн: з держбюджету - 22 млн, а ще 2,5 млн – з обласного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень