Візит президента Зеленського та очільника МОЗ Ляшка у Рівне: що відомо

Чутки про приїзд президента з’являються вже вдруге за літо

Колаж: Радіо Трек
Колаж: Радіо Трек

У Рівному знову говорять про приїзд президента Володимира Зеленського. Кілька тижнів тому подейкували, що голові держави мають показати будівництво стадіону «Авангард».

Зеленський в Острозі. Під час першого візиту на Рівненщину
Зеленський в Острозі. Під час першого візиту на Рівненщину

Цього ж разу Зеленський, начебто, має відвідати Рівненську обласну лікарню, де нещодавно в межах президентської програми «Велике будівництво» відкрили оновлене приймальне відділення.

Однак в облдержадміністрації інформацію це не підтверджують:

— Інформацією щодо дати приїзду Президента України Володимира Зеленського чи його можливого графіку – наразі не володіємо.

 

Водночас, завжди раді візиту Глави держави. Є багато що показати на Рівненщині, зокрема як регіон змінюється завдяки програмі Велике будівництво.

 

Коли у нас з'явиться інформація про приїзд Володимира Зеленського, пресслужба ОДА обов'язково проанонсує це для ЗМІ та громадськості, - зазначив Радіо ТРЕК речник Рівненської ОДА Олександр Поліщук.

Тим часом місцевий телеграм-канал Штірліц повідомляє, що у Рівному з дня на день очікують міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка.

— Як повідомляють агенти ШТІРЛІЦА, чиновники та керівники місцевих медичних закладів вже повним ходом готуються до візиту Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, який очікується буквально з дня на день.

 

З наших джерел стало відомо, що приїзд очільника МОЗ має відбутися або завтра, або вже наступного тижня. Точна дата, а відтак і сама програма візиту ще невідомі.

 

Однак вже точно можна сказати, що в переліку медзакладів, які він відвідає, буде центральна міська лікарня, яка в обласному центрі вважається базовою по лікуванню хворих на COVID-19.

 

Не виключено також, що Ляшку покажуть і обласну лікарню, в якій зовсім недавно завершили реконструкцію приймального відділення в рамках президентської програми «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні за 7 липня.

Але і цю інформацію в ОДА не підтверджують. Речник облдержадміністрації Олександр Поліщук повідомив, що у п’ятницю, 9 липня, до нас приїжджає міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко. Можливо, припускають в ОДА, з ним сплутали Ляшка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень