На Поліссі відновлюють дорогу, яка не бачила ремонту 20 років (ФОТО)

Це важливий виїзд на трасу Київ - Варшава

Ділянку Антонівка-Городець, що на Рівненщині ремонтують вперше за 20 років. Замість ям та вибоїн тут з'явиться нова дорога. На відновлення восьми кілометрів автошляху Бережниця - Степань - Деражне – Клевань залучено 11 одиниць потужної сучасної спецтехніки, 20 автомобілів та 30 працівників.

Щодня укладають близько 900 тонн асфальтобетону. Роботи йдуть за випередженим графіком.

- Це дуже важливі вісім кілометрів, що з’єднують Антонівку Вараського району, сусідній Городець Сарненщини із трасою Київ — Варшава. Відрізок Антонівка-Городець входить в президентську програму «Велике будівництво». Закінчити роботи плануємо до кінця осені, - розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Автошлях дуже потрібний, адже більшість автобусних маршрутів йшли саме через цю ділянку. Тут запроєктовані з’їзди, зупинки, розмітка та дорожні знаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень