10 простих правил, щоб виглядати молодшим на 10 років

Ніякої магії, просто звичка

Не тріть очі

Вказувати на вік можуть зморшки біля очей. Шкіра у цьому місці дуже ніжна, а тому дуже вразлива. Пам’ятайте про це і не тріть очі ані руками, ані рушником. Тільки обережно протирайте від води після вмивання.

Інвестуйте у сироватку

Хороша й безпечна сироватка – задоволення не з дешевих. Звертайте увагу на склад, пам’ятайте про вітаміни С, А, Е. Найкращу сироватку для вас зможе підібрати тільки ваш косметолог або дерматолог, який знає продукти, які можуть спровокувати алергію.

Пийте воду

От вже, здивували, скажете. Але це ж прості правила! Пийте стільки води, скільки вам хотітиметься. Одним радять 8 склянок, іншим 2 літри. Втім краще прислухайтеся до власного організму.

Якщо у вашій кімнаті дуже сухе повітря – вмикайте зволожувач повітря. Уникайте тривалого гарячого душу, - як не парадоксально, але він може зневоднити вас.

Користуйтеся холодною водою

Змиваючи кондиціонер з волосся, надавайте перевагу більш прохолодній воді. Тут не йдеться про воду суто з холодного крана. Змиваючи кондиціонер, робіть воду кімнатної температури, так волосся буде блискучим. 

Користуйтеся цим кожні 90 хвилин

Протисонцевий крем. Просте правило у сонячні дні – наносити протисонцевий крем кожні 90 хвилин. Дослідження показують, якщо користуватися протисонцевим кремом кожного дня, незалежно від погоди – то ризик передчасного старіння шкіри зменшується на 24%.

Спати

Не буває молодості без міцного сну. Гормони стресу та брак сну справді руйнують колаген та пришвидшують старіння. А ще з часом брак сну провокує проблеми з пам'яттю, дратівливість й може навіть спровокувати депресію.

Посміхайтеся та смійтеся

Посмішка, хороші й приязні стосунки, радість в очах – завжди допомагають мати кращий вигляд. Сміх покращує роботу судин й знімає стрес, тому ви й виглядатиме молодшими.

Вдягайте капелюх у сонячний день

Протисонцевий крем - це, звісно добре, але й капелюх від сонця на додачу – це краще. Захищайте обличчя від сонця якомога краще. Шкіра подякує за таку турботу свіжістю й хорошим тонусом.

Вчасно використовуйте ботокс

Якщо вже вирішили провести ін’єкційні процедури, то краще робіть це заздалегідь, - радять експерти. При перших ознаках зморшок трохи батоксу - це нормально. І при правильному використанні це буде виглядати природно. Значно легше попереджати проблему, ніж потім всіляко запобігати, коли лінії стануть вже надто глибокими.

Перестаньте так сильно турбуватися про вік

Старіння - це звичайний фізіологічний процес, і така ж частина повноцінного життя. Дотримуйтеся правильного харчування з високим вмістом білків, клітковини й корисних жирів. Займайтеся улюбленим спортом або більше гуляйте, вчиться знаходити прості радості у житті. Декілька зморшок не змусять ваших рідних перестати любити вас, у колег через це не зникне повага. Людина, яка в міру любить себе – заряджає позитивом й навколишніх.

За матеріалами Eat This, Not That!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень