Спати краще в шкарпетках: пояснення вчених вас точно здивує

Більш яскраві відчуття в сексі й це ще не всі плюси

У кожної людини є свої переваги, як краще засинати. Для когось ідея спати в шкарпетках здається дивною, а хтось не може заснути з голими ногами.

На думку вчених, є тісний взаємозв'язок між змінами температури тіла і якістю сну. Про це повідомляє Meta.

Виявляється, у людей, які перед сном зігрівають ноги, сон приходить швидше, і він якісніший.

Тепло в ногах допомагає розширенню судин і завдяки цьому людина швидше зігрівається, а внутрішня температура починає поступово знижуватися. Цей процес дає організму сигнал про те, що пора спати.

Чому потрібно спати в шкарпетках?

Швидке засипання. На думку вчених, тепло в ногах дає сигнал організму, що пора спати. Експерименти на добровольцях показали, що люди в шкарпетках засинають набагато швидше тих, хто спить з голими ногами.

Гігієна ніг. Перед сном на ступні можна нанести крем або лосьйон, а зверху надіти шкарпетки. Ваші п'яти стануть м'якше вже через пару ночей.

Більш яскраві відчуття в сексі. У 2005 році вчені з Університету Гронінгена в Нідерландах провели дослідження з використанням шкарпеток. Одна група жінок займалася сексом в шкарпетках, друга - без. Виявилося, що 80% учасниць групи в шкарпетках відчули оргазм більш яскравим.

Гарний настрій. У китайській медицині вважається, що надягати шкарпетки на ніч дуже корисно. Холод витягує з тіла всю життєву енергію, а теплі шкарпетки наповнюють позитивною енергією і покращують кровообіг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень