Співака Юрія Яцику мало не затримали через Арсена Авакова під час візиту Зеленського в м. Рівне (6 ФОТО)

Що скаже Геращенко?

Вчора у Рівному був президент, і вчора з ним дуже хотів зустрітися відомий рівненський співак та педагог Юрій Яцика.

Їхня зустріч так і не відбулася... Хоча Зеленський на летовищі був.
 

Що б сказав йому Яцика?... Що б із того зрозумів президент? Важко уявити.

Геращенко та Аваков

Проте, аби воно все не кануло в Лету, ми таки вирішили оприлюднити допис нашого музиканта, педагога і співака. Можливо, це його послання дійде й до вух керівництва МВС. Приміром, до Антона Геращенка і (не побоїмося цього слова) Арсена Авакова. Подаємо далі авторський текст Яцики без змін та правoк:

На жаль, це не жарти і не політична акція!
 

Я не "полюю" за підтримкою виборців! І мене не потрібно жаліти, я уже з цим живу майже 2 роки, але не подавав виду і ви вважали, що у мене все гаразд.
 

Оскільки знаю людську психологію, коли у людей поселяється відчуття відчуження від таких речей і таких як я. Серед людей найближчого мого оточення знають, про що насправді йде мова.

Юрій Яцика на летовищі в м. Рівне (чекає Зеленського)

Мій батько був співробітником міліції (зараз інвалід). Віддаючи честь батьку та зважаючи на його участь і відданість своїй службі, у моєму "лексиконі" ніколи не було і не буде "викривленого" слова в сторону будь-якого офіцера поліції. АЛЕ!...


Я не можу більше мовчати!!!


Я зробив крок публічності, оскільки у мене немає іншого вибору.

Юрій Яцика

Мої неодноразові звернення до поліції були проігноровані.
 

Зараз мої близькі отримують залякування по телефону від різних осіб (подекуди погрози фізичної розправи). про мене ширяться різні слова.


Тому, першим ділом, дуже перепрошую за те, що ви мене знаєте і, можливо, черга подібного терору може дійти і до вас. Поліція не реагує ніяк!!! Тому я був змушений надати цьому публічний хід.

Юрій Яцика

Поряд з тим як Рівненський підрозділ поліції за підсумками минулого року став найкращим, здається, що для "підняття" свого рейтингу, така кращість була тільки через вибірковість розкриття справ. Усе не рейтингове ігнорується і не береться до уваги!.
 

Упевнений, що у схожій з моєю ситуацією (ігнорування) знаходиться чимало українців.

Я - педагог (не той, що чекає 4000$ зарплати шкільного учителя), я працюю з дітьми у позашкільній сфері освітньої діяльності. Через свавілля вертикалі керівничої ланки української поліції, а з огляду на події лише цього року по Україні, як тепер мені і моїм колегам направляти наступне покоління - у якому світлі подавати відношення до поліції - тих, хто повинен створювати захист?!.


Пане Зелінський, а після чого до мене з'явилися такі погрози?!


А все тому, що Ви і Ваші колеги - НЕ КОМПЕТЕНТНІ, як мені написали у "відписці" чомусь аж з Головного управління Національної поліції у м.Києві (хоч звертався безпосередньо до Вас)!


І це за некомпетентність минулого року Рівненський підрозділ поліції був ще й удостоєний званням як найкращий?!

Зеленський у Рівному (на летовищі)

Зустрівшись сьогодні врешті-решт наживо Ви запитали: "якого я захисту потребую?", не дивлячись на Вашу стилізовану типову форму ведення розмови, я спокійно Вам пояснив свою ситуацію, де Ви так само, погодились зі мною. І ще раз підтвердили оте-таке визначення некомпетентності!


Пане Зелінський, якщо цим питанням повинна займатися кіберполіція чи відділ, що розслідує економічні злочини - так Ви ж їх начальник! НАГАДАЮ, питання відкрите уже 2 роки!.. Ви та Аваков - "перехідні" керівники цього відомства ще від попереднього і уряду і президента (як би у спадок)..


Що далі?.. За ніч "від мого імені" будуть писати (відновлювати) заяви?! Було декілька звернень..

Сьогодні я зустрічав президента, якого обрала більшість українців. Але він так і не вийшов на зустріч до люду, що зібралися до головного входу рівненського аеропорту, і чимдуж помчав. Я хотів задати питання, але мене не хотіли слухати! Я змок під дощем і поїхав, бо мені уже час було працювати!
 

Я не бачу змісту писати більше ні скарг до поліції, ні десь ще додатково робити виступ. Глибоко переконаний, що після публікації я стану просто черговою жертвою, як заведено у нашому суспільстві. Я не займаю жодного посадового крісла, і нікому нічого не зобов'язаний.. Втрачати мені нічого!
 

На передодні Дня учителя також хочу привітати своїх колег з професійним святом!.. Вітаю і з Днем музики!

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень