Віталій Кличко політав над Києвом

У кліпі українського репера

Український репер Freel випустив новий іронічний кліп «Санітайзер». Це мультфільм, в якому висміюються різні «теорії змови» - наприклад, про «чіпізацію» населення чи шкоду від 5G.

Також у кліпі можна побачити мера столиці Віталія Кличка, який за сюжетом вночі обприскує Київ з неба, спортсмена з Гідропарку, якого переслідують поліцейські, а в кінці відео ще й гігантського восьминога, що виринає з Дніпра.

Я не вірю в «теорії змови» і дуже сумніваюся, що Білл Гейтс хоче вставити всім нам чіп в голову. А якщо вам в месенджері надсилають інформацію про те, що сьогодні вночі вертольоти будуть капати місто хімікатами - це не означає, що так і буде. Хоча карантин нам всім вже дуже набрид, але це все-таки унікальний час, і мені захотілося зафіксувати його в такому іронічному відео. Під час карантину знімати нові відео складно, тому я вирішив зробити мультфільм, - коментує Фріл свою нову роботу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень