Зручний тренд літа 2024: коричневі штани карго — улюблена річ модниць цього сезону (ФОТО)

Стильні варіанти поєднань на щодень

Коричневі штани карго стали улюбленим елементом гардероба модниць цього сезону. Завдяки невимушеному крою, що забезпечує комфорт, та легко комбінується.

Штани карго із завищеною посадкою і мюлі

Відмінний варіант — це образ з базовими речами, доповнений трендовими аксесуарами, такими як мюлі та сумка XXL. Штани карго з зав’язками на щиколотках і силуетом balloon демонструють, як важливо поєднувати кольори.

Світло-коричневі штани карго 

Щодо кольорів, коричневі відтінки тепер мають додаткові золотисті нюанси. Витончена модель з атласною обробкою підвищує елегантність. Щоб зберегти невимушеність, доповніть образ босоніжками  — і ви отримаєте ідеальне вбрання для активних днів.

Штани карго і босоніжки на високих підборах

Як у колекції французького бренду Saint Laurent, де естетика сафарі-шик є основною, модниці поєднують штани карго з сорочками.

Секрет елегантності — в коричневому кольорі. Босоніжки на квадратних підборах додають бунтарських ноток і створюють баланс між жіночністю і мужністю.

Штани карго з лелітками й босоніжки

Щоб створити виразний образ, не бійтеся використовувати лелітки. Ці штани можна носити та вдень, так і на вечір. У поєднанні з босоніжками на ремінцях вони створюють стильний і вишуканий лук.

Штани карго та базовий топ 

Модниці знають, що базовий топ є важливим елементом для яскравих штанів. Для ефектного образу достатньо коричневих штанів, і простого базового топу.

Завдяки блиску та вишуканості, такі босоніжки або кросівки перетворюють вбрання на неперевершене, яке привертає багато уваги до вашого вбрання.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень