White total look: наймодніші білі штани літа 2024 (ФОТО)

Цікава стилізація на повсякдень

Білий колір швидко став символом «тихої розкоші», справжнім поціновувачам стилю old money, яким не потрібні логотипи для визначення свого соціального статусу.

Капрі

Названі на честь однойменного острова, вони стали об’єктом бажання після того, як у цих штанах помітили Грейс Келлі. Стилісти рекомендують носити мюлі з приталеним жакетом, або легкою блузою, для створення більш грайливого образу.

Білі штани палаццо

Штани палаццо — must-have весняно-літнього гардероба, адже вони легкі та практичні. Особливо якщо тканина добре драпірується, а низ штанини закриває підошву взуття. Чудово контрастує з майкою, жилетом або обʼємною сорочкою.

Напівпрозорі білі або молочні штани для образу в стилі бохо

Мереживо, макраме, плісе та сітка — це лише деякі з модних варіантів білих штанів, які ідеально впишуться і в пляжні, і в міські образи за допомогою кількох стилістичних хитрощів.

Білі штани кльош

Штани кльош продовжують переважати в гардеробах streetstyle-зірок, особливо моделі, які щільно обтискають стегна.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень