7 «застарілих» літніх трендів: речі які краще не носити (ФОТО)

Які речі краще замінити більш актуальними

Літо — у самому розпалі, а деякі літні тенденції ми могли не тільки побачити, а й приміряти – екватор сезону ще не пройдено. Професіонали показали, чим краще замінити неактуальні моделі, щоб лишатися у тренді цього літа.

Ні: Стиль фестивалю        

Так: Мінімалізм

Як би суперечливо це не звучало, але літо не обов'язково має означати «сезон фестивалів». Пір'я, блиск і бахрома – це завжди цікаві експерименти, але якщо ви шукаєте вбрання, яке витримає випробування часом, краще інвестувати в універсальні речі.

Відкрийте для себе розкішний мінімалізм. Прості сорочки, шорти, сукні та спідниці білих, чорних і нейтральних кольорів.

Ні: Короткі шорти

Так: Об'ємні моделі шортів

Подіуми зробили свій внесок, і цього року в тренді джинс. Великі, мішкуваті джинси визначали прохолодну пору року, а джинсові спідниці-максі та довгі шорти зайняли їхнє місце влітку

Ні: Тоненькі бікіні

Так: Вишукані купальники

Купальники повинні бути практичними, і хоча деякі модниці обожнюють бікіні всіх форм і розмірів. Суцільні купальники повернулися і стали ще кращими.

Ні: Плісировані міні

Так: Спідниці максі

Продовжуючи тему зручності носіння, зверніть свою увагу на максіспідницю. Спідниці з джерсі, атласу, бавовни, льону та в'язані гачком ідеально підходять для літніх прогулянок містом або для відпочинку на пляжі.

Ні: Тонкі бретельки

Так: Базові майки

Скромний топ – один з найбільших трендів минулого року, і він не показує жодних ознак уповільнення у 2024-му. Можливо, справа в його універсальності. Адже майка пасуватиме буквально до всього, що є у вашому гардеробі.

Ні: Гумові шльопанці

Так: Шкіряні босоніжки

Перш ніж відмовитися від в'єтнамок, класичні босоніжки назавжди залишаться фаворитом. Тому є сенс інвестувати в пару шкіряних босоніжок, які витримають довгу дистанцію.

Ні: Трендові моделі окулярів

Так: Класичні оправи

Сонцезахисні окуляри – один з небагатьох аксесуарів, який кардинально змінився за останній рік: у 2024 році на перший план виходять все більш трендові фасони. Однак прості, класичні оправи.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень