У моду повернувся застарілий аксесуар: багато років він вважався антитрендом (6 ФОТО)

Яку деталь краще добавити до свого образу

На противагу мінімалізму в образах, які останнім часом панували на модному олімпі, прийшов тренд 2000-х на ремені з логотипами. Він став дуже популярним серед зірок.

Такі моделі ременів були популярні десятки років тому, але останнім часом сприймалися більшістю модників як надмірне хизування брендами.

Однак на хвилі повернення ретро трендів у моду ввірвалися також акцентні деталі в образі, як-от масивні пряжки з великими назвами брендів.

Подібні аксесуари вже помітили на супермоделі Беллі Хадід, співаку Трою Сівану та актрисі Зої Салдані. Вони довели, що стилізувати ремінь з брендованою пряжкою не просто можна, а потрібно, якщо це не перенасичує лук.

Таку акцентну деталь можна додати як до буденного, так і до офіційного образу.

 

Деякі зірки прикрашали помітним ременем навіть вечірні вбрання, в яких зʼявлялися на червоних доріжках.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень