8 стильних речей 2024 року, які варто придбати, щоб бути у тренді (ФОТО)

Моделі, на які варто звернути увагу

Цього сезону ми спостерігатимемо за поверненням моди естетики 1950-х років, зокрема, це відчутно у силуеті спідниць. Зараз популярні спідниці об'ємні з високою талією, що додає жіночності та елегантності образу.

Крім того, трендом стають м'які та ніжні тканини, а також використання пастельних та приглушених кольорів.

Пропонуємо вам переглянути перелік речей, які точно мають бути у гардеробі модниці у цьому сезоні. 

Топ зі спущеними плечима

На подіумах представлені як нейтральні, так і акцентні моделі, прикрашені лелітками. Топи зі спущеними плечима стають модною  частиною літніх аутфітів.

Також стають особливо популярними асиметричні топи.

Сукні червоного кольору 

На піку популярності — плаття червоного кольору. Особливо у цьому сезоні актуальний класичний червоний, вишневий та винні відтінки, вони виглядають надзвичайно привабливо.

Джинси кольору індиго

Класичні джинси кольору індиго стануть важливою частиною вашого гардероба. Назва цього кольору походить від індійської рослини, яку використовували для видобування барвника для фарбування одягу.

Шорти Бермуди 

Шорти Бермуди — чудовий вибір для стильного образу не лише в офісі (якщо дозволяє дрес-код), а й на кожен день. Рекомендуємо обирати моделі у стилі класичного костюма для елегантного вигляду.

Жакет білого кольору

Він додасть елегантності та свіжості вашому образу, чудово поєднується з іншими предметами одягу і дозволяє створювати різноманітні стилі. 

Жакет білого кольору є універсальним елементом гардероба. Він також чудово підійде для вечірнього виходу або спеціальної події, надаючи вашому стилю нотку елегантності та шарму.

Деконструйовані піджаки

Ця річ змінює свій вигляд за допомогою розрізів, накладних деталей та нестандартного крою, завжди привертаючи увагу своєю оригінальністю і роблячи ваш образ менш традиційним.

Джерело: harpersbazaar.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень