5 речей, які старять жінок 50+: чим їх краще замінити

Яких помилок припускаються жінки

Що візуально старить представниць прекрасної статі, які перетнули рубіж у п’ятдесят років, і чим краще замінити такі речі.  

  • Зачіска

У такому віці не можна робити коротку стрижку з «хімією». Але чомусь  її вибирає більшість жінок. Також не варто носити довге волосся, бо вже після сорока років локони втрачають свій блиск, така зачіска має не дуже привабливий вигляд.

Жінкам за п’ятдесят варто надавати перевагу сучасним омолоджувальним зачіскам – піксі, бобу чи каре, які б коригували овал обличчя та приховували вікові зміни на шкірі.  

  • Макіяж

Не варто фарбуватися так, як ви це робили 20 років тому, оскільки такий стиль навпаки увиразнюватиме всі вікові зміни на обличчі. І також не треба повністю відмовлятися від косметики. Просто слід навчитися наносити макіяж відповідно свого віку.

А також обов’язково користуватися доглядовою косметикою – кремами, масками, тоніками, пілінгами.

  • Речі з принтами

У віці 50+ треба носити монохромний одяг із якісної натуральної тканини й відмовлятися від дешевих речей з великими квітками, смугами, ромбами тощо.

Навіть, якщо в моді леопардовий принт чи яскравий колір, не варто вдягати такий одяг, а надати перевагу лаконічним речам пастельних відтінків.

  • Прикраси

Якщо у вас назбиралося багато біжутерії, різноманітних бус та ювелірних виробів, не варто їх усі носити. Наразі панує тенденція «тихої розкоші», тому актуальні мінімалістичні прикраси з дорогоцінного металу.

Або можна користуватися якісною біжутерією, яка підкреслюватиме елегантність вашого образу.

  • Старомодні туфлі

Неправильно підібране взуття зробить навіть із найгарнішої жінки справжню бабусю. Модні експерти рекомендують відмовитися від туфель десятирічної давності, а придбати зручні стильні лофери.

Таке взуття увиразнюватиме ваш образ, робитиме загальний аутфіт модним.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень