5 помилок у використанні помади (ФОТО)

Вони псують вигляд губ

Відсутність зволоження

Доглядати за губами потрібно так само, як і за шкірою обличчя: регулярно зволожувати, використовувати маски, робити пілінг.

Експрес-засіб для приведення вуст в належний вигляд — вазелін. Нанесіть його на губи і почекайте 30 хвилин. Вони стануть м’якими, гладкими, зволоженими. Лише після цього використовуйте помаду. Але користуватися вазеліном постійно небажано, бо він, навпаки, може висушити губи.

Явний перебір

Занадто щільний шар помади загрожує залишити неохайні відбитки на зубах, та й взагалі на всьому, до чого ви торкаєтеся.

Якщо почуття міри не ваш коник, після нанесення помади промокніть губи паперовою серветкою або злегка прикусіть ними палець. Так ви приберете надлишки і зможете, нарешті, усміхатися впевнено.

Неправильний вибір кольору

Не всі кольори можуть личити. Візьмемо, наприклад, винні тони. Якщо у вас невеликі губи, темний колір зробить їх ще меншими. Аналогічний ефект дають матові текстури.

А якщо природа обдарувала вас пухкими губами, не варто посилювати ефект за допомогою глянцевої помади і блиску. Від цього ваші уста стануть безформними — навряд чи ви розраховуєте на такий ефект.

Розмазаність

Без чіткого контуру в макіяжі цілком можна обійтися. Але олівець все-таки потрібен: він не дає помаді розтікатися і робить її стійкішою. Візьміть в якості основи нюдовий відтінок — він відмінно впорається із завданням і буде непомітний після нанесення помади.

Інший варіант — підібрати олівець в тон помаді. Третього не дано. Малюйте контур, а потім наносьте помаду, починаючи з центру, від «галочки», і не забувайте пройтися по куточках.

Відсутність бази

База зробить помаду стійкішою, вона не зітреться після чашечки кави, не розмажеться від випадково прилиплого волосся…

Не хочете витрачатися? Використовуйте в якості бази сухі рум’яна, мінеральну пудру або… саму помаду. Для цього нанесіть її в кілька шарів: нафарбуйте, промокніть серветкою, знову нафарбуйте і знову промокніть.

Джерело: womanlife.kyiv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: мода
Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень