4 ідеї оригінального літного манікюру-2024 (ФОТО)

Мерехтливий, золотистий, об'ємний та чорний френч

Чорний френч

Ми вже писали, що цього сезону в моді кольоровий французький манікюр. Але якщо ви віддаєте перевагу класичним кольорам, а білий вже обрид - зробіть кінчики нігтів чорними. Буде свіжо та нестандартно. 

Фото з elle.ua

Краплі золота

Ще один цікавий дизайн для літа-2024, у якому кінчики нігтів чи навіть один весь ніготь покриті золотистою фольгою. Такий манікюр особливо шикарно виглядатиме на загорілих руках. Також він підійде для святкових заходів, приміром, для випускного чи вечірки.   

Фото з elle.ua

Мерехтливий манікюр

Манікюр, у якому кольори переливаються на сонці - теж один із оригінальних дизайнів, які пропонують модницям нейл-майстри. Він особливо гарно виглядатиме на довгих нігтях.  

Фото з elle.ua

З 3D-трояндами

Об'ємні квіти - у тренді цього теплого сезону. Причому, розміщувати їх пропонують не тільки на сукнях, блузах, спідницях, а й на нігтях. Ось такі білі трояндочки у вигляді прикраси для нігтів зробить вас королевою будь-якого літнього заходу. 

Фото з elle.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень