Наймодніші сукні літа-2024: 5 моделей (ФОТО)

Льняна, атласна, кроше, з квітами, вabydoll

Льняна

Сукня з льону ніколи не виходить з моди, бо у ній не спекотно і через це комфортно влітку. Цього року дизайнери радять обирати льняні сукні піщаних, земляних або трав'яних відтінків. Також це може бути чорний або білий колір. І популярні моделі з вишивкою. 

Атласна

Обирайте атласні сукні ніжних і нейтральних кольорів, щоб виглядати елегантно і стильно. Наймодніші - довжини максі. В моді - прямі мінімалістичні сукні, ще вони можуть бути прикрашені драпіруванням.

Кроше

Кроше - це речі, в'язані гачком. Як і минулорічного літа вони - дуже модні. Сукні у техніці «кроше» підійдуть для відпустки, прогулянки, для світського заходу.  Вони можуть бути яскраві - у стилі «бохо», або стримані однотонні: білі, чорні, пісочні тощо. 

 

З квітковим принтом

Флористичні мотиви на сукнях - у тренді цього сезону. Обирайте романтичні приталені моделі з оголеними плечима, чи легкі і тендітні, які облягають фігуру. Підбирайте взуття, відповідно до стилю: для вуличного підійдуть кеди, для романтичного - акуратні босоніжки.

Babydoll (пупс)

Babydoll - у перекладі означає «лялька-пупс». І сукня з такою назвою, зазвичай, має рукави-буфи та трапецієподібну спідницю. Обирайте максі чи міні сукню-babydoll. Носити її можна як саму, так і зі штанами чи шортами-бермудами. Із взуття додайте туфлі на підборах, балетки чи лофери.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень