Шорти-2024: в моді - і звичні, і несподівані (ФОТО)

6 трендових моделей

Бермуди

Бермуди — тренд весни-літа 2024. Їх плюс у тому, що носити цю модель шортів можна не тільки на відпочинку. Вони цілком підійдуть і в офіс, якщо будуть із костюмної чи льняної тканини і верхом до них стане класична сорочка чи жакет.

Джинсові

Модель шортів із деніму ніколи не виходить з моди. Лишень додайте до них актуальний верх. 

Боксерські

Якщо ви досі вважали боксери винятково домашнім вбранням, то нині варто цю думку змінити. Бо тепер модно такі шорти одягати і на вулицю. До речі, якщо у вас боксерських шортів немає, сміливо позичайте їх з чоловічого гардероба. 

 

Баскетбольні

Ще один ненудний спортивний варіант шортів на літо. До того ж, досить зручний. Вони надзвичайно цікаво виглядатимуть у поєднанні з сорочкою чи бюстьє та жакетом.

 

Плавальні

Ще одна модель шортів, призначення якої нам радять цього року переосмислити і використовувати не тільки на пляжі, а й у повсякденному житті. Найстильніше вони виглядатимуть із яскравим трикотажем. 

Скорт

Це гібрид спідниці та дуже коротких шортів. Звісно, цю модель модні дизайнери підгледіли у тенісисток. А модниці її відразу ж вподобали, адже тенісний стиль цього року у тренді. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень