Символічна брошка та комір Аскот: Олена Зеленська вразила всіх своїм образом у Франції (ФОТО)

Вона була дуже гарна

Володимир та Олена Зеленські відвідали Нормандію, щоб взяти участь у низці важливих заходів. Перша леді України змінила два стильні та трендові образи під час поїздки.

Олена Зеленська з літака вийшла в чорному жакеті та штанах трендового фасону того ж кольору. Образ перша леді доповнила темною футболкою та лаковими лоферами.

А для свята Зеленська обрала інший образ.

На публіці дружина президента з'явилася в чорному брючному костюмі, що складається з піджака і брюк-кльош зі «стрілками». Олена доповнила вбрання туфлями з гострим носком, поясом, блузою з коміром Аскот та брошкою у вигляді глечика-півника від українського бренду GUNIA Project.

Ця прикраса має особливий сенс, оскільки його творців надихнула історія глечика у формі півня, який уцілів після влучання російської ракети у житловий будинок у смт Бородянка в Київській області. 

Він став своєрідним символом стійкості українського народу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень