Символічна брошка та комір Аскот: Олена Зеленська вразила всіх своїм образом у Франції (ФОТО)

Вона була дуже гарна

Володимир та Олена Зеленські відвідали Нормандію, щоб взяти участь у низці важливих заходів. Перша леді України змінила два стильні та трендові образи під час поїздки.

Олена Зеленська з літака вийшла в чорному жакеті та штанах трендового фасону того ж кольору. Образ перша леді доповнила темною футболкою та лаковими лоферами.

А для свята Зеленська обрала інший образ.

На публіці дружина президента з'явилася в чорному брючному костюмі, що складається з піджака і брюк-кльош зі «стрілками». Олена доповнила вбрання туфлями з гострим носком, поясом, блузою з коміром Аскот та брошкою у вигляді глечика-півника від українського бренду GUNIA Project.

Ця прикраса має особливий сенс, оскільки його творців надихнула історія глечика у формі півня, який уцілів після влучання російської ракети у житловий будинок у смт Бородянка в Київській області. 

Він став своєрідним символом стійкості українського народу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень