Сумка на літо-2024: 5 наймодніших (ФОТО)

Плетена, карго, максі, округла, зі стразами чи ланцюгами

У публікації використані фото з vogue.ua, kasta.ua, bershka.com

Плетена

Вона може бути сплетена з найрізноманіштніших матеріалів: шкіри, замінника, ниток, соломи, шнура тощо. Також у моді різні розміри і форми таких сумок.

Карго

У продовження моди на штани-карго популярності набрали сумки-карго. Вони так само мають безліч накладних опуклих кишень. 

Округла

Сумки округлої форми популярності набрали восени та взимку. Не виходять вони з моди і в теплому сезоні. Можуть бути як з м'яких, так і з більш жорстких матеріалів, які тримають форму. 

З ланцюгами або стразами

Деякі дизайнери, схоже, розглядали цього сезону сумку як ювелірний об'єкт. Бо прикрашали їх стразами, кристалами, ручками-ланцюгами.

Максісумка з прикрасами

Велику сумку-шопер цього сезону модно прикрашати ланцюгами, шнурами, брелоками, об'ємними написами тощо.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень