Коли набридли джинси: 4 варіанти образів для тих, хто любить легкість влітку (ФОТО)

Елегантні моделі, які підкреслять вашу індивідуальність

Найпростіша альтернатива джинсам – це, безсумнівно, приталені, лляні й широкі штани. Але є також спідниці, і цього року акцент зроблено на «екстремальних» варіантах – максі довжиною до підлоги або ж шовкові варіанти.

Якщо ж ви наважилися залишити улюблену пару деніму або ж просто прагнете урізноманітнити свої образи – ось підбірка альтернативних варіантів.

Приталені штани

Ці штани є альтернативою деніму, але завдяки сучасним трюкам стилізації їх можна одягати з будь-чим, що робить їх потенційно більш універсальними, ніж наші улюблені джинси.

 Широкі штани

Білі або сірі, в тонку смужку або однотонні штани, вони створюють ефектний силует, завдяки якому ви виглядатимете так, ніби доклали набагато більше зусиль до створення свого образу.

 Спідниця максі

Цей елегантний фасон був дуже популярним восени, але, як доводять інфлюенсери, спідницю максі можна легко стилізувати й літом.

 Атласна або шовкова спідниця

Це найуніверсальніша спідниця, яку ви коли-небудь матимете. Її можна вдало вписати у свій гардероб та мати багато варіацій образів.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень