Безжально старять та перетворюють на «простачку»: 5 речей, про які слід забути жінкам після 45 років (ФОТО)

Який одяг додає віку та старить

Жінки після 45 років часто хочуть обирати вбрання, у якому вони матимуть молодший вигляд. Але існують речі, які здатні не просто зіпсувати увесь образ, а ще й додати «зайві» роки.

Спортивні костюми

Є комплекти, в які повністю приховують фігуру та роблять тіло візуально більшим. До того ж спортивні костюми або «двійки» зі штанів та сорочки додають зайвий вік.

Блузи з синтетики та геометричним принтом

Поєднання блуз у чорно-білій гаммі, які мають вільний крій та пошиті з синтетичної тканини. Подібні моделі візуально старять, а тому від них варто відмовитися.

Одяг не по фігурі та відсутність білизни, що корегує

Вузькі джинси або джемпери з дуже тонкої тканини. Обирайте білизну, яка здатна приховати зайве та одяг, який не буде спотворювати образ.

Шарфи та палантини

Іноді хустинки додадуть легкості, але якщо на вулиці тепло, то в них немає жодної потреби. Річ у тому, що хустки, шалі, шарфи та палантини нібито мають приховати зморшки на шиї, але насправді вони лише «кричать» про вік жінки. Це вже антитренд.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень