Стилісти назвали 2 стрижки для тонкого й неслухняного волосся, які тримають об’єм кілька місяців (ФОТО)

Це універсальні зачіски, які пасують абсолютно всім жінкам

Модні експерти та перукарі рекомендують жінкам улітку вибирати легкі об’ємні стрижки, які довго триматимуть форму. Оскільки у спеку голова пітніє і волосся втрачає об’єм, особливо це стосується тонких пошкоджених локонів. Розповідаємо, які стрижки будуть ідеальними для спекотного літнього сезону 2024.  

Боб-каре

Це топова універсальна стрижка, яка пасує всім жінкам без винятку. Зачіска має омолоджувальний ефект, підходить для волосся будь-якої структури. Така стрижка буде ідеальним варіантом для власниць тонких пошкоджених локонів без об’єму. Завдяки текстурним пасмам волосся стає візуально густішим і здоровішим. Цю стрижку можна робити як на коротке, так і на середнє волосся. Це топовий варіант на літо, зачіска додає в образ легкості та грайливості.

До того ж, боб-каре не потребує укладання, волосся лягає у правильну форму одразу після миття. Якщо хочеться надати локонам додаткового об’єму, можна скористатися легким кремом, який не обтяжуватиме і не склеюватиме тонкі локони.

Піксі

Ця стрижка має лише переваги, і ось чому. Зачіска підходить для спекотного літа, оскільки має оптимальну довжину. Завдяки техніці стрижки градуйовані пасма не склеюватимуться і рухатимуться під час ходьби.

Піксі – це стрижка для впевнених та рішучих жінок, які хочуть кардинально змінити свій образ та не бояться експериментів з довжиною. Піксі не потребує укладання, а якщо акцентувати її косим довгим чубчиком, то можна скоригувати овал обличчя і прибрати непотрібну важкість у його нижній частині. Стрижка тримає форму до 6-8 місяців, гарно відростає та підходить жінкам будь-якого віку.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень