Модний одяг на літо: абсолютна база з 5 предметів (ФОТО)

Серед цих варіантів ви знайдете щось для себе

Жіночий одяг на літо може бути абсолютно різноманітним. Головне — правильно його поєднувати та підбирати універсальні фасони, які зараз у тренді.

Є речі, які ніколи не вийдуть з моди. Ось кілька моделей, щоб залишатись чарівною цього літа.

Костюм з льону

Цікавий та лаконічний образ можна створити з костюма-двійки з льону. Штани та сорочка вільного крою зроблять ваш образ стильним, а якщо додати топ, то вийде чудовий образ на щодень. Обрати штани, чи шорти вибір за вами. 

Мінімалістична сукня

Базова сукня середньої довжини підкреслить ваш смак. Носіть її зі стильними в цьому сезоні балетками, або кедами. Трішки аксесуарів і все — ви зірка. Мінімалістична сукня — це дуже стильно.

Футболка

Стильна футболка з зав'язкою, повернулась у моду. Але цього сезону вона трішки вкорочена. Вибирайте соковиті кольори, тоді ви залишитесь в центрі уваги.

Спідниця-плісе

Тред літа — це спідниця-плісе. Зараз вона на піку популярності. Вона класно виглядає з широкими футболками, або футболками поло. Грайливі складочки додадуть жіночності вашому образу.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень