Топові аксесуари 90-х знову повертаються в моду (ФОТО)

Моделі, які ми побачимо скрізь цього літа

Коли мова йде про моду 90-х, то цей період можна охарактеризувати, як «усе й одразу». Цього літа деякі з них знову повертаються в моду.

Сумки-багети

Оригінальна сумка-багет Fendi була розроблена в 1997 році та миттєво стала модною сумкою десятиліття – особливо після того, як її популяризувала Керрі Бредшоу в серіалі «Секс і місто».

Зараз витончений силует сумки також перейняли й переосмислили дизайнери.

Підбори на ремінцях

Туфлі на підборах з ремінцями були неодмінним атрибутом червоних доріжок у 90-х, їх носили всі – від Кейт Мосс до Вікторії Бекхем. Ці ледь помітні туфлі поєднуються з безліччю різних образів, додаючи вечірньому вбранню стримано-сексуальної нотки – не дивно, що сучасні трендсетери, такі як Белла Хадід та Емілі Ратаковскі, також є їхніми великими шанувальницями.

Мюлі

Мюлі на підборах, які носять з джинсами чи штани, сукнями чи мініспідниця, є іконою 90-х. Незалежно від того, відкриті вони чи гостроносі, мюлі – один з найбільш універсальних стилів взуття на підборах.

Масивні кросівки

Ми завдячуємо папараці принцеси Діани за те, що вони увічнили стиль масивних кросівок. Ви можете зануритися в 90-ті й поєднати їх з велосипедними шортами та світшотом, або ж спробувати інтегрувати їх у свої образи 2024 року, поєднавши з широкими джинсами чи навіть літньою сукнею.

Намиста-чокери

Коли справа доходить до ювелірних прикрас, чокер, безсумнівно, був обов'язковим елементом 90-х повернувся. Якщо ви хочете створити образ в стилі ретро, оксамитовий або шнуровий аксесуар з одним кулоном – це те, що вам потрібно.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень