Досить купувати білі футболки: 4 стильні речі, які зроблять ваш образ неповторним і цікавим (ФОТО)

Стильна та актуальна альтернатива

Замість традиційних білих футболок, які, безсумнівно, є базовим елементом, варто спробувати щось нове та оригінальне.

Ці чотири речі не тільки зроблять ваш гардероб більш різноманітним і стильним, але й дозволять вам виразити свій унікальний стиль через експерименти з аксесуарами.

Шовкова хустка

Шовкові хустки стали справжнім трендом у 2024 році. Ви можете зав'язати її, як на голові чи на шиї, так і на тілі, що додасть вашому вигляду легкості та оригінальності. Варто спробувати зав'язати її як топ чи використати як додатковий аксесуар, навіть зав'язавши на пояс.

Топ — бандо

Повертаючись з моди 2000-х, цей топ ідеально поєднується з будь-якими низами, від атласних спідниць до джинсів. Топ додасть вашому образу нотку спокусливості.

Блуза з воланами

Цей елемент гардероба символізує жіночність та романтику. З воланами або об'ємними рукавами вона створить грайливий, але елегантний образ, особливо якщо поєднати з класичними спідницями або штанами.

Поло

Поло гармонійно поєднується з різними типами низів, створюючи елегантний і доречний вигляд. Це класика, яка завжди в моді. Поло має яскравіший вигляд, ніж звичайна футболка, і додасть вашому образу актуальності. Поло поєднуйте з джинсами, короткими спідницями або класичними штанами.

Ці речі не лише рятуватимуть від нудьги у вашому гардеробі, але й дозволять експериментувати зі стилями.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень