Усього 3 речі у зовнішності та образі роблять із жінки бабусю: поради для тих, кому за 50

Уникніть цих пунктів, та зберігайте свій шарм

Наскільки природно красиві жінки, але що справді викликає питання — це невміння зберегти свою красу навіть вже після п'ятдесяти. Ці речі допоможуть вам зберегти свою чарівність крізь роки.

Бабусина зачіска 

Класична зачіска, нехай не довга, але доглянута та охайна, з гарним, природним кольором волосся, завжди виглядає молодше. Жінці у віці не потрібно брати «яскравістю», немов папуга, щоб виглядати вигідніше молодших жінок — це помилка.

Коко Шанель якось сказала: «Коли у житті жінки щось не так, її образ кричить про це». Не кричіть про вік. Всі ми гарні за своїм і маємо шарм, який просто не вловлять ті, кого ми відлякаємо безглуздим образом

Запах старості

З віком потрібно більше догляду, як тілу, так і речам. Але навіть так можна все зіпсувати: достатньо взяти старі парфуми — вуаля, образ охайної, але бабусі створено. Гарні легкі парфуми це те, що змінює враження про вас.

Сухий голос

Ми не усвідомлюємо, але голос — чарівна сила. З віком дихання стає поверхневим, не глибоким, а голос — сухим.

«Голос — насолода для чоловічих вух, це спокій матері, спокій і велич» — Зигмунд Фрейд.

Те ж саме можна сказати та про шкідливі звички: вони прискорюють деградацію голосових зв'язок — голос стає все сухішим і грубішим, йому бракує м'якості та округлості. Хороша постава дає можливість повітрю проходити від самої грудної клітки до живота і назад, а скутість і сутулість — ні. Подивіться на людей з доброю і поганою поставою — порівняйте їхні голоси, особливо якщо вони вже не молоді й ви зрозумієте різницю.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень