Тренди 90-х повертаються: 5 застарілих речей, які можна носити у 2024 році та отримувати компліменти (ФОТО)

Речі які підкреслять ваш стиль

Мода у світі дуже стрімко змінюється, тому на кожну стильну в певний період річ рано чи пізно вішають тавро «антитренд» і забувають до кращих часів. Але, є речі винятки які завжди будуть у моді.

Сукня-комбінація

Легка сукня чудово підходить для будь-якої події. Сукня-комбінація підкреслює жіночність. Її тонкі бретельки, стриманий фасон роблять вбрання неймовірно сексуальним, а легка тканина врятує в спеку.

Кардиган

Кардиган – це універсальний елемент гардероба, який можна поєднувати з чим завгодно: з футболкою та джинсами для повсякденного образу або з сукнею та підборами для більш елегантного образу.

Одяг і аксесуари з логотипом

Одяг з логотипами часто недооцінюють та вважають не модними, але насправді є багато причин, чому не варто від нього відмовлятися. Речі з логотипами відомих брендів, як правило, виготовляється з якісних матеріалів та з увагою до деталей.

Шкіряний піджак

Шкіряні піджаки ніколи не виходили з моди повністю, але важко не помітити, що їх почали рідко стилізувати. Він додасть образу акцент рок-н-рольного шику та бунтарства. Шкіряні піджаки дуже практичні. Вони зносостійкі та не потребують особливого догляду.

Спідниця-олівець

Офісний лук зі спідницею-олівцем – уже давно не антитренд. У 2024 році чимало зірок показали, що стримана спідниця темного кольору може красиво гармоніювати з сорочками, блузами й навіть простими футболками.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень