Зіркова стилістка розкрила лайфхаки, як приховати живіт і підкреслити талію (ФОТО)

Кожна знайде щось для себе

Стилістка Юліко поділилася простими правилами, що допоможуть візуально скорегувати фігуру. Для того, щоб гарно підкреслити талію приховати животик та варто навчитися правильно розміщувати акценти в образі.

Акцент на талії

Найкращим варіантом для вдалого корегування фігури це — створення акценту на завищеній талії.

Одяг на контрасті

Обравши світлий низ та темний верх, вам вдасться приховати недоліки фігури. Експертка зазначає, що обов’язковим аксесуаром має стати ремінь.

Речі з чітким фасоном

Поєднати об’ємний верх та низ, зроблений із цупких тканин, що буде добре тримати форму. Додавши оверсайз піджак та контрастний ремінь, ви гарно скорегуєте фігуру.

Поєднання відкритих ніг та активно принтованого верху

Стилістка радить візуально розділити фігуру, об’єднавши однотонні шорти з активно принтованим верхом. Широким ременем підкресліть талію, цим вам вдасться досягти найкращого ефекту.

Вибір речей, у яких поєднано кілька правил

Звертати увагу на сукні, що мають v-подібний виріз та акцентуйте на найвужче місце під грудьми та підберіть вдалу довжину, що підкреслить стрункість ніг.

Іншим варіантом «багатофункціональної» сукні може стати поєднання v-подібного вирізу, діагональних ліній біля завищеної талії та розрізу, що показує ноги, в одному предметі гардероба. 

Поєднання об’ємних речей

Створіть аутфіт, використовуючи лише оверсайз речі, підкресливши талію. Таким чином ваш образ не матиме мішкуватого вигляду, а підкреслить сильні сторони фігури.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень