6 ознак відсутності смаку у власників житла (ФОТО)

Спортінвентар, різний стиль кімнат, суцільна плитка у санвузлі та інші

Різний стиль кімнат

«Чисті» стилі без домішок, сьогодні використовують рідко. Дизайнери обирають головну концепцію та доповнюють її різними матеріалами та елементами. Інтер'єр дому має бути єдиним ансамблем, тому в усіх кімнатах важливо притримуватися одного стилю.

Громіздкий спортінвентар

Велотренажери та бігові доріжки для домашніх тренувань у вітальні виглядають недоречними. Особливо якщо ними не користуються чи перетворюють у вішалку для одягу. Тому для спортінвентарю відведіть окрему кімнату будинку чи перенесіть його, приміром, у гараж. 

Реалістичні зображення

Фотошпалери, реалістичні картини на текстилі, чи на кахельній плитці нині не в моді. Замість них обирайте художні чи абстрактні зображення. 

Плитка у ванній від підлоги до стелі

Таке оформлення вже виглядає несучасним. Краще скомбінуйте плитку з фарбою, бетоном, деревом чи іншими матеріалами.

Різноколірні горщики для рослин

Актуальніше будуть виглядати горщики і кашпо в одній кольоровій гамі.

Гримерні дзеркала

Неактуальними в інтер’єрах сучасних квартир виглядають і великі гримерні дзеркала. Замініть їх на менші з вбудованим підсвічуванням, пастельних тонів.

Джерело: zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень