Більше не в моді: речі, які не варто купувати навіть на розпродажі

Уникайте цих моделей при створенні свого гардероба

Розпродажі завжди манять зі своєю магією і низькими цінами, проте не завжди варто полювати на все, що здається дешевим або модним. Стилісти рекомендують речі, які краще залишити у минулому, навіть якщо вони доступні на розпродажі.

Застарілі піджаки

Модні тенденції у піджаках змінюються так швидко, що краще мати один якісний базовий екземпляр, ніж зберігати в гардеробі десяток застарілих моделей. Уникайте куцих, приталених і синтетичних виробів.

Светри з синтетики

Якісний кашеміровий светр завжди виглядає елегантно і служить довше, ніж синтетичні варіанти, які швидко втрачають форму і колір.

Діряві джинси

Більш класичні фасони без десятків дірок залишаються в тренді, тому краще обрати такі варіанти, а не моделі з надмірними акцентами.

Надто великі кросівки 

Це взуття вже не є модними і може навіть негативно підкреслити фігуру. Краще обирати зручне і стильне взуття, яке гармонічне до пропорцій фігури.

Надто креативні речі

Експерименти з модою важливі, але не варто купувати надто трендові яскраві або нестандартні речі, які швидко втрачають актуальність.

Пуховики по талії

Ці моделі не лише незручні, а й швидко виходять з моди. Краще обирати класичні пуховики, які підійдуть до будь-якого стилю і сезону.

Розпродаж може бути спокусою, але варто пам'ятати про розумні витрати, інвестуючи у якісний одяг.

Джерело: medical

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень