Справжні рятівники в спеку: 5 стильних пар взуття на літо 2024 (ФОТО)

Універсальне та модне взуття, яке підкреслить ваш стиль

Літо — чудова пора, коли усім нам хочеться мати стильний вигляд і водночас не страждати від мозолів під час прогулянок чи урочистих подій.

Якщо ви надаєте перевагу закритому, але легкому взуттю, зверніть увагу на шкіряні туфлі, лофери чи ретро кросівки. Вони чудово доповнять літні сукні та забезпечать комфорт протягом дня.

Рибальські сандалі

Рибальські сандалі — справжня знахідка на літо. Завдяки зручному ремінцю на щиколотці та товстій підошві вони забезпечать комфорт вашим ногам протягом усього дня.

Вони чудово пасують до елегантних офісних штанів і джинсових шортів для прогулянок містом чи поїздки на відпочинок.

Ретро кросівки

Білі кросівки — беззаперечна літня класика. Але цього сезону дизайнери пропонують звернути увагу на моделі в стилі ретро, та різних пастельних відтінках.

Балетки

Сьогодні балетки часто з'являються на подіумах. Бренди пропонують більш розкішні альтернативи класичним чорним шкіряним балеткам.

Лофери

Минулого літа знаменитості обирали лофери замість звичних сандалів. Ця тенденція зберігається й досі. Лофери — чудове взуття не лише для офісу, а й для літніх прогулянок.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень