Зраджують раз за разом: імена чоловіків, від яких треба триматися якомога далі

Ці особи думають лише про себе і забувають про почуття своєї другої половинки

Петро 

Чоловік з ім'ям Петро переконаний, що він святоша і таких, як він, не буває. Петро зачаровує свою обраницю компліментами та красивими залицяннями.

Коли він розуміє, що дівчина на гачку, то він починає з неї вити мотузки. Він може зникнути на день, тижні, а то й місяці. Після повернення буде стверджувати, що на те були вагомі причини.

Андрій

Андрій удає, наче він білий та пухнастий - ідеальний чоловік. Але він може зрадити і навіть не буде думати про те, що це може завдати болю його коханій.

Однак, коли Андрій розуміє, що перегнув палицю і жінка від нього може піти, тоді він починає молити пробачення та стверджувати, що він в секунді зміниться. Однак насправді це лише балачки.

В'ячеслав

В'ячеслав - чоловік, який хоче, аби саме він був у центрі уваги. В'ячеслав не буде терпіти, якщо про нього забувають. Він може ображати свою кохану, зраджувати та постійно гратиме на нервах.

Однак, коли В'ячеслав розуміє, що він вже довів другу половинку і їй вже несила це все терпіти, то він перший розриває стосунки, бо боїться бути кинутим.

Щастя ніколи не буде: ці чоловічі і жіночі імена несумісні в коханні

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень