Щастя ніколи не буде: ці чоловічі і жіночі імена несумісні в коханні

Перевірте свою пару

Кирило і Ганна

Далеко не ідеальна сумісність імен в цьому випадку. Як правило, Ганна більш лояльна і терпляча, ніж Кирило - для неї сімейне вогнище важливіше тусовок. Чоловік з таким ім'ям стане пригнічувати свою дівчину, відіграючи власні комплекси, а жінка не зможе піти.

Вероніка і Костянтин

Швидше за все, Костя буде бігати за кожною спідницею, а Вероніка - чекати біля вікна. Будь-які сварки закінчиться відстоюванням чоловічої авторитарної позиції і утиском прав жінки. Також велика ймовірність апатії і депресії на тлі постійних спроб відшукати свого благовірного або знайти у нього в телефоні докази зрад.

Ірина та Дмитро

Навряд чи володарка такого імені захоче, щоб чоловік розповідав їй, що робити. Їй краще, коли він підпорядковується, але Діма на ці умови піти не захоче. Навіть якщо на самому початку він буде самим ввічливим чоловіком в світі - не спокушайтеся, рано чи пізно він стукне кулаком по столу.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень