Надійні та впевнені у собі: імена чоловіків, на яких завжди можна покластися

У списку їх 5

Олександр

Ім'я Олександр, що походить з грецької, перекладається як «захисник». Вони відрізняються потягом до пригод, мають почуття справедливості та відданості, що робить їх надійними друзями. Олександри є відмінними ораторами, здатними переконати у своїй точці зору.

Віктор

Ім'я Віктор перекладається як «переможець». Літера «в» надає м'якість і терпіння, а емпатія робить чуйними. Віктори можуть бути запальними, але при цьому завзятими та стійкими до маніпуляцій.

Володимир

Ім'я Володимир, що означає «володів світом» зі старослов'янської, властиве спокійним і рішучим людям. Вони здатні планувати свої дії, приділяти увагу деталям та відповідально ставитися до оточення. Володимири відрізняються лідерством, мають раціональне мислення, але при цьому вони здатні на жарти та душевні розмови.

Дмитро

Ім'я Дмитро, перекладене з грецької як «належить Деметрі», свідчить про те, що ці чоловіки цінують як процес, так і результат своєї праці. Вони мають раціональність у мисленні. Хоча Дмитро може вдаватися до маніпуляцій, їм все ж таки вдається зберігати повагу до своїх опонентів.

Ігор

Ім'я Ігор походить від скандинавського слова, яке перекладається як «воїн, обережний». Чоловіки, які мають це ім'я, мають емоційність, але ретельно приховують свою чутливість. Вони є педантичними, уважними до деталей та надійними особистостями, здатними знаходити нестандартні рішення.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень