Остерігайтеся їхнього поганого настрою: імена, які мають найзліші жінки

У списку їх 3

Юлія

З самого дитинства Юлія намагається відстоювати свої особисті кордони й свою думку. Люди не завжди прислухаються до неї, що може спровокувати гнів у цієї дами. Тому вона вважає, що тільки підвищений тон і злий вираз обличчя допоможе їй довести іншим свою позицію. 

Іда

Ці жінки вважають себе еталоном краси й мудрості. Вони переконані, що за це їм можна пробачити абсолютно все. Інші з цим не завжди згодні, тому періодично вказують Іді на її помилки. Відповідно, такі речі провокують їх на скандал, що часто закінчується зіпсованими стосунками на довгий час. 

Галина

Галина вважає, що тільки її думка може бути правильною. Якщо ви з цим не згодні - знаєте, де двері. Однак так просто вам не піти. Спочатку Галина закотить скандал і дасть вам зрозуміти, хто в домі господар. А тільки потім виставить вас за двері й поставить на вас клеймо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень